CINE SUNTEM

Anghel-Constantin-croitorie-barbati
ATELIERUL DE CROITORIE ANGHEL CONSTANTIN

'Exercitiul il face pe mester'- proverb german.

Experienta maistrului croitor Anghel Constantin a debutat in anul 1970 cand s-a inscris la cursurile scolii de croitorie din Targoviste. La scurt timp, a inceput sa realizeze intr-un atelier modest primele perechi de pantaloni barbatesti creati pe comanda pentru o clientela restransa.

Din 1979, desi cel mai tanar maistru croitor al Intreprinderii Mestesugaresti Sarguinta din Targoviste, Anghel Constantin coordoneaza pana in 1989 echipa de croitori ce realiza confectii textile si pielarie pentru barbati.

La inceputul anilor '90, alaturi de familie si de o echipa restransa de croitori cu experienta, Anghel Constantin deschide propriul atelier de confectii pentru barbati. In scurt timp a reusit sa isi atraga o clientela consistenta care si in prezent comanda si recomanda altor clienti Atelierul de Croitorie Anghel Constantin.


tipar croitorie pe comanda
DE LA SCHITA LA COSTUMUL BARBATESC IMPECABIL

Ceea ce purtam reprezinta o prelungire a sinelui, un mod de a ne pune in valoare personalitatea.

Atunci cand purtati un costum, confortul va este conferit atat de maiestria croitorului de a va respecta trasaturile si linia corpului cat si de modul in care modelul, materialul si detaliile folosite va pun in valoare personalitatea.

Croitoria pe comanda, prin comparatie cu cea de serie care foloseste tipare standard, presupune sa realizezi produse care corespund cerintelor individuale ale clientului. Tiparul folosit la croirea materialului este personalizat in functie de constitutia dumneavoastra. Fiecare costum realizat de Anghel Constantin, fie ca este de zi, pentru o ocazie speciala sau intalnire de afaceri, este unic.

Pentru noi, costumul barbatesc impecabil este cel rezultat in urma implicarii dumneavoastra directe in realizarea lui. De aceea, pentru orice comanda, primul pas pe care il facem este sa va solicitam masurile si sa discutam impreuna despre materialul, modelul, accesoriile costumului si despre evenimentul la care doriti sa il purtati.

Urmatorul pas este sa croim materialul si sa unim componentele viitorului costum. Prin combinarea cusaturilor realizate manual cu tehnologia de specialitate, vom realiza un produs pe care il veti purta cu placere o perioada indelungata de timp.

NOU! Acum realizam si camasi barbatesti la comanda in atelierul nostru la preturi incepand de la 265 lei. Detalii pe www.camasi-barbatesti.ro


CINE SUNT CLIENTII ATELIERULUI DE CROITORIE ANGHEL CONSTANTIN?

  • Clientii nostri fideli provin atat din Targoviste cat si din orasele Bucuresti, Ploiesti, Titu, Sinaia, Pitesti. Sunt atat cei care prin natura activitatii solicita tinute business - formale sau semi-formale ori casual, cat si cei care comanda tinute destinate anumitor evenimente sau care doresc sa diversifice tinutele de zi cu zi.
  • De-a lungul activitatii am dezvoltat colaborari prin producerea de serii scurte de costume barbatesti, pantaloni, jachete si paltoane pentru barbati cu companii care comercializeaza confectii textile barbatesti din orasele Bucuresti, Targoviste si Ploiesti.
COSTUME PENTRU MASURI EXCEPTIONALE
Un costum care sa vi se potriveasca trebuie sa fie creat in exclusivitate pentru dumneavoastra. Echipa noastra de croitori profesionisti realizeaza produse care corespund atat constitutiei cat si asteptarilor pe care le aveti.    mai mult 
TRIMITE MASURA
Am scurtat timpul de realizare a comenzii, de la momentul in care identificam masurile dumneavoastra pana cand realizam produsul propriu-zis.    mai mult