SERVICII

Pentru persoane fizice

tipar croitorie pe comanda
SERVICII DE CROITORIE PE COMANDA

Daca sunteti nemultumiti de confectiile barbatesti din magazinele de specialitate, create dupa masuri standardizate ce nu va avantajeaza, cu finisaje sub asteptarile dumneavoastra, aveti nevoie de un costum pe comanda.

Modelele de costume barbatesti pe care vi le propunem sunt: smoking; costume la un rand de nasturi cat si la doua randuri; costum cu buzunar dublu; costum cu guler tip tunica; costum cu rever sau clape de buzunar drepte sau rotunde. La solicitarea dumneavoastra, realizam orice alt model dorit atat la costume cat si la orice componenta a acestora: pantaloni, veste, paltoane sau jachete.

In Atelierul de Croitorie Anghel Constantin va implicati activ in conceperea produsului dorit, pe care il vom crea respectand intocmai specificatiile dumneavoastra. In functie de model si destinatia costumului, alegem impreuna materialul. Acesta poate fi propus de echipa noastra sau ne va fi pus la dispozitie de catre dumneavoastra. Este esential ca inaintea cumpararii materialului sa ne contactati pentru a va mentiona lungimea si latimea necesara.

In realizarea pe comanda a tinutei, este necesar sa parcurgeti urmatorii trei pasi:

 • Trimiteti masura - si veti fi contactat in maxim 48h pe email sau la telefon pentru a stabili detaliile probei.
 • Proba unica - mesterul croitor Anghel Constantin va va asista personal in realizarea singurei probe necesare. Veti proba un mulaj dupa care se va realiza produsul final. Stabilim materialul dorit, discutam accesoriile si detaliile, pretul, precum si termenul de realizare a comenzii.
 • Comanda finalizata - va prezentati personal sau printr-un reprezentant la sediul nostru pentru a prelua comanda. Livrarea se poate face si prin curier contra unei sume comunicate anterior.

NOU! Acum realizam si camasi barbatesti la comanda in atelierul nostru la preturi incepand de la 265 lei. Detalii pe www.camasi-barbatesti.ro

Ca urmare a experientei acumulate in timp si a tiparelor perfectionate, produsele comandate pot fi realizate cu un efort minim din partea dumneavoastra. Satisfactie garantata!tipar croitorie pe comanda
RETUSURI CROITORIE

Dupa o perioada indelungata de purtare a costumelor sau a altor produse vestimentare comandate la noi, puteti apela la serviciul nostru de retus pentru a le inviora aspectul. Toate produsele realizate de catre Anghel Constantin beneficiaza de gratuitate la primul retus, daca acesta nu este unul complex.

Puteti apela la noi si pentru retusul produselor realizate de catre alte companii, contra unei sume proportionale cu complexitatea modificarii dorite. Aveti in atentie ca orice retus trebuie sa nu afecteze stuctura produsului pentru ca in final sa nu arate disproportionat.

Realizam retusuri pentru:

 • Sacou/ Palton/ Jacheta - scurtat/ lungit maneca; scurtat poala; stramtat talie; schimbat captuseala sau accesorii.
 • Pantalon - scurtat/lungit pantalon; tiv pantalon cu/fara rejansa; stramtat/largit talie; schimbat accesorii.
 • Vesta - stramtat/largit vesta; schimbat captuseala sau accesorii.

tipar croitorie pe comanda
CONSULTANTA IN ALEGEREA COSTUMULUI

Cand intalnim o noua persoana, perceptia in ceea ce o priveste ne-o cream intr-o proportie de 60% ca urmare a limbajului non-verbal si a tinutei acesteia. Este indicat ca, in functie de activitatea pe care o desfasurati sau evenimentul la care urmeaza sa participati, sa acordati atentie tinutei vestimentare deoarece in functie de acest factor puteti atrage atentia asupra dumneavoastra si, implicit, creste grupul de cunostinte si de referinte pozitive.

Va oferim consultanta necesara pentru a alege tinuta optima in functie de evenimentul la care participati, trasaturile fizice, preferintele personale si ultimele tendinte.

Pentru persoane juridice

serii mici costume barbati

Orice companie isi propune sa anticipeze cat mai corect asteptarile clientilor si sa le puna la dispozitie produsele pentru care exista cerere. Daca reprezentati un magazin cu confectii textile pentru barbati, va punem la dispozitie seriile noastre scurte de costume barbatesti, pantaloni, veste, paltoane sau jachete.

Implicati-va activ in realizarea seriilor scurte de produse: mesterul croitor Anghel Constantin va va consilia cu privire la materialul folosit, modelul, detaliile si accesoriile dorite.

Materialul de lucru poate fi propus de noi sau dumneavoastra ni-l puteti pune la dispozitie.

AVANTAJELE SERIILOR SCURTE DE PRODUSE
 • Prin obtinerea statului de colaborator, beneficiati de tarife speciale in functie de durata de colaborare, a consistentei si a cantitatilor comandate.
 • Comandati numai ce considerati ca puteti vinde in functie de cerere, fara stocuri nejustificate.
 • De la o comada la alta puteti opta pentru a diversifica modelele sau materialele folosite.
 • Nu exista limite cantitative minime pentru realizarea seriilor scurte.
 • Puteti prelua (ca si colaborator) in nume propriu comenzi de la clientii magazinului dumneavoastra pe care apoi le directionati catre noi.
 • Clientii magazinului dumneavoastra beneficiaza de un retus gratuit la produsele Anghel Constantin, in functie de complexitatea executiei.
 • Tarifele si termenii de livrare comunicati in momentul realizarii comenzii sunt intotdeauna respectati.
 • Preluarea comenzii se face de la sediul nostru la data pe care o stabilim de comun acord.

GARANTIA CALITATII COSTUMELOR BARBATESTI

garantia calitatii croitorie

Toate produsele create de catre Atelierul de Croitorie Anghel Constantin au fost supuse mai multor analize privind calitatea, inca din momentul croirii materialului, astfel incat sa fiti pe deplin satisfacut de alegerea facuta.

Garantia produselor noastre este de 30 zile de la momentul achizitiei. In eventualitatea in care sesizati neconformitati la produsele noastre, va rugam sa ne contactati cat mai rapid pentru a remedia eventualele neplaceri in timp util.

Va asiguram ca avem la cunostinta si promovam drepturile clientilor nostri prevazute de legislatia in vigoare prin orice activitate pe care o desfasuram. Va multumim pentru alegerea facuta.

COSTUME PENTRU MASURI EXCEPTIONALE
Un costum care sa vi se potriveasca trebuie sa fie creat in exclusivitate pentru dumneavoastra. Echipa noastra de croitori profesionisti realizeaza produse care corespund atat constitutiei cat si asteptarilor pe care le aveti.    mai mult 
TRIMITE MASURA
Am scurtat timpul de realizare a comenzii, de la momentul in care identificam masurile dumneavoastra pana cand realizam produsul propriu-zis.    mai mult