SERVICII

Pentru persoane fizice

tipar croitorie pe comanda
SERVICII DE CROITORIE PE COMANDA

Daca sunteti nemultumiti de confectiile barbatesti din magazinele de specialitate, create dupa masuri standardizate ce nu va avantajeaza, cu finisaje sub asteptarile dumneavoastra, aveti nevoie de un costum pe comanda.

Modelele de costume barbatesti la comanda pe care vi le propunem sunt: frac, smoking, tuxedo, costum la un rand de nasturi cat si la doua randuri dar realizam si blazere, pantaloni, veste, paltoane sau jachete de toamna si iarna.

In Atelierul de Croitorie Anghel Constantin va implicati activ in conceperea produsului dorit, pe care il vom crea respectand intocmai specificatiile dumneavoastra. In functie de model si destinatia costumului, alegem impreuna stofa, furniturile si accesoriile. Tesaturile disponibile in atelierul nostru sunt realizate exclusiv din fibre naturale (lana, mohair, matase, in, canepa,bumbac) si sunt tesute de catre cei mai cunoscuti producatori internationali de stofe: Holland & Sherry (Marea Britanie), Lanificio Cerruti (Italia), Lanificio Fratelli Tallia di Delfino (Italia), Vitale Barberis Canonico (Italia). Calitatea necesita timp, rabdare si indemanare iar cel mai sigur este sa comandati cu minim 40 zile inainte costumul la comanda.

Camasile barbatesti la comanda realizate de noi difera in functie de eticheta vestimentara, tipul de guler, de manseta si de tesatura (bumbac, bumbac fin, in) iar consultantul nostru asista orice client in a face cea mai buna alegere in functie de dress-code. Durata executiei 12 zile lucratoare.

Nicio tinuta nu ar fi completa fara pantofii barbatesti la comanda realizati de noi si, bineinteles, cureaua realizata din aceeasi piele. Preluam masura, alegeti modelul de pantofi, tipul de piele, culoarea pielii iar in 15 zile lucratoare pantofii sunt gata.

In realizarea pe comanda a tinutei, este necesar sa parcurgeti urmatorii trei pasi:

 • Trimiteti masura - si veti fi contactat in maxim 48h pe email sau la telefon pentru a stabili detaliile probei.
 • Proba unica - mesterul croitor Anghel Constantin va va asista personal in realizarea singurei probe necesare. Stabilim materialul dorit, discutam accesoriile si detaliile, pretul, precum si termenul de realizare a comenzii.
 • Comanda finalizata - va prezentati personal sau printr-un reprezentant la sediul nostru pentru a prelua comanda.

NOU! Acum realizam si camasi barbatesti la comanda in atelierul nostru la preturi incepand de la 350 lei. Detalii pe www.camasi-barbatesti.ro

Ca urmare a experientei acumulate din 1979 pana in prezent, produsele comandate la Anghel Constantin Tailoring pot fi realizate cu un efort minim din partea dumneavoastra. Satisfactie garantata!tipar croitorie pe comanda
RETUSURI CROITORIE

Dupa o perioada indelungata de purtare a costumelor sau a altor produse vestimentare comandate la noi, puteti apela la serviciul nostru de retus pentru a le inviora aspectul. Toate produsele realizate de catre Anghel Constantin beneficiaza de gratuitate la primul retus, daca acesta nu este unul complex.

Puteti apela la noi si pentru retusul produselor realizate de catre alte companii, contra unei sume proportionale cu complexitatea modificarii dorite. Aveti in atentie ca orice retus trebuie sa nu afecteze stuctura produsului pentru ca in final sa nu arate disproportionat.

Realizam retusuri pentru:

 • Sacou/ Palton/ Jacheta - scurtat/ lungit maneca; scurtat poala; stramtat talie; schimbat captuseala sau accesorii.
 • Pantalon - scurtat/lungit pantalon; tiv pantalon cu/fara rejansa; stramtat/largit talie; schimbat accesorii.
 • Vesta - stramtat/largit vesta; schimbat captuseala sau accesorii.

tipar croitorie pe comanda
CONSULTANTA IN ALEGEREA COSTUMULUI

Cand intalnim o noua persoana, perceptia in ceea ce o priveste ne-o cream intr-o proportie de 60% ca urmare a limbajului non-verbal si a tinutei acesteia. Este indicat ca, in functie de activitatea pe care o desfasurati sau evenimentul la care urmeaza sa participati, sa acordati atentie tinutei vestimentare deoarece in functie de acest factor puteti atrage atentia asupra dumneavoastra si, implicit, creste grupul de cunostinte si de referinte pozitive.

Va oferim consultanta necesara pentru a alege tinuta optima in functie de evenimentul la care participati, trasaturile fizice, preferintele personale si ultimele tendinte.

Pentru persoane juridice

serii mici costume barbati

Orice companie isi propune sa anticipeze cat mai corect asteptarile clientilor si sa le puna la dispozitie produsele pentru care exista cerere. Daca reprezentati un magazin cu confectii textile pentru barbati, va punem la dispozitie seriile noastre scurte de costume barbatesti, pantaloni, veste, paltoane sau jachete.

Implicati-va activ in realizarea seriilor scurte de produse: mesterul croitor Anghel Constantin va va consilia cu privire la materialul folosit, modelul, detaliile si accesoriile dorite.

Materialul de lucru poate fi propus de noi sau dumneavoastra ni-l puteti pune la dispozitie.

AVANTAJELE SERIILOR SCURTE DE PRODUSE
 • Prin obtinerea statului de colaborator, beneficiati de tarife speciale in functie de durata de colaborare, a consistentei si a cantitatilor comandate.
 • Comandati numai ce considerati ca puteti vinde in functie de cerere, fara stocuri nejustificate.
 • De la o comada la alta puteti opta pentru a diversifica modelele sau materialele folosite.
 • Nu exista limite cantitative minime pentru realizarea seriilor scurte.
 • Puteti prelua (ca si colaborator) in nume propriu comenzi de la clientii magazinului dumneavoastra pe care apoi le directionati catre noi.
 • Clientii magazinului dumneavoastra beneficiaza de un retus gratuit la produsele Anghel Constantin, in functie de complexitatea executiei.
 • Tarifele si termenii de livrare comunicati in momentul realizarii comenzii sunt intotdeauna respectati.
 • Preluarea comenzii se face de la sediul nostru la data pe care o stabilim de comun acord.

GARANTIA CALITATII COSTUMELOR BARBATESTI

garantia calitatii croitorie

Toate produsele create de catre Atelierul de Croitorie Anghel Constantin au fost supuse mai multor analize privind calitatea, inca din momentul croirii materialului, astfel incat sa fiti pe deplin satisfacut de alegerea facuta.

Garantia produselor noastre este de 30 zile de la momentul achizitiei. In eventualitatea in care sesizati neconformitati la produsele noastre, va rugam sa ne contactati cat mai rapid pentru a remedia eventualele neplaceri in timp util.

Va asiguram ca avem la cunostinta si promovam drepturile clientilor nostri prevazute de legislatia in vigoare prin orice activitate pe care o desfasuram. Va multumim pentru alegerea facuta.

COSTUME PENTRU MASURI EXCEPTIONALE
Un costum care sa vi se potriveasca trebuie sa fie creat in exclusivitate pentru dumneavoastra. Echipa noastra de croitori profesionisti realizeaza produse care corespund atat constitutiei cat si asteptarilor pe care le aveti.    mai mult 
TRIMITE MASURA
Am scurtat timpul de realizare a comenzii, de la momentul in care identificam masurile dumneavoastra pana cand realizam produsul propriu-zis.    mai mult