TRIMITE MASURA

Formular de comanda
Stimate client,

Va aflati pe pagina de pe care ne puteti trimite orientativ masurile si detaliile dorite pentru comanda dumneavoastra cu precizarea ca se va plasa oficial doar la momentul primei vizite deoarece in croitoria la comanda este obligatoriu sa va preia masura croitorul nostru. Fie ca doriti un costum pentru o ocazie speciala sau eveniment deosebit, pentru o tinuta de zi, de purtat la birou sau pentru o intalnire de afaceri, noi ne angajam sa realizam dupa cerintele dumneavoastra produsul cautat.

De aceea, este esential sa ne oferiti informatii cat mai detaliate despre costumul dorit. In functie de cunoasterea cat mai exacta a masurilor dumneavoastra, a croielii si a modelului dorit vom putea sa va facem o oferta personalizata. Dupa trimiterea comenzii, ne angajam sa va contactam telefonic sau pe adresa de email in maxim 48h pentru a stabili data primei vizite.

  • Indicat este ca la preluarea masuratorilor aproximative sa utilizati numai centimetrul de croitorie si sa va folositi de masurile unui costum barbatesc care vi se potriveste si in care va simtiti confortabil.
  • Va rugam sa completati toate campurile de mai jos marcate cu * deoarece sunt esentiale pentru a avea o viziune cat mai ampla asupra costumului dorit . Prin completarea si trimiterea datelor de contact sunteti de acord sa fiti contactat pentru a stabili prima vizita. Va multumim!
Nume Prenume* Inaltimea dvs.*   cm
Email* Greutatea dvs.*   kg
Telefon*
Domiciliat in orasul
Disponibilitate zile probe
CUM LUATI MASURILE PENTRU SACOU?
Aceste campuri sunt obligatoriu de completat numai in cazul comandarii costumelor barbatesti, sacourilor barbatesti, vestelor, paltoanelor si jachetelor barbatesti.
*Lungime fata
Segmentul (A-B)   cm
*Lungime maneca
Segmentul (C-D)   cm
*Inaltime spate
Segmentul (A-C)   cm
*Latime spate
Segmentul (B-E)   cm
*Latime umar
Segmentul (F-G)   cm
*Lungime rascroiala
Segmentul (G-E)   cm
*Adancime rascroiala spate
Segmentul (A-B)   cm
CUM LUATI MASURILE PIEPTULUI, TALIEI SI SOLDULUI?
Aceste masuri sunt obligatoriu de completat numai in cazul comandarii costumelor barbatesti, sacourilor barbatesti, pantalonilor barbatesti, vestelor, paltoanelor si jachetelor barbatesti.
*Circumferinta piept
  cm
*Circumferinta talie
  cm
*Circumferinta sold
  cm
CUM LUATI MASURILE PENTRU PANTALONI?
Aceste masuri sunt obligatoriu de completat numai in cazul comandarii costumelor barbatesti sau a pantalonilor pentru barbati.
*Circumferinta talie
Segmentul (A-B)   cm
*Lungime totala
Segmentul (A-B)   cm
*Circumferinta sold
Segmentul (C-D)
  cm
*Circumferinta sold
Segmentul (C-D)
  cm
*Lungime interior
Segmentul (E-F)
  cm
*Circumferinta zona genunchi
Segmentul (E-F)
  cm
*Circumferinta terminatie
Segmentul (G-H)
  cm
  • Daca modelul dorit de catre dumneavoastra nu se regaseste in galeria noastra de produse va rugam sa atasati in campul de mai jos o imagine cat mai clara a modelului dorit sau sa faceti o descriere a acestuia in ultima rubrica a formularului de comanda
  • Dimensiunea maxima a imaginii: 1MB
    Tip de fisier acceptat:jpg, gif, zip
  • Va rugam sa introduceti in campul de mai jos informatii cat mai specifice despre destinatia in utilizare a produsului; modelul dorit - croiala; dispunere nasturi; tipul reverului; tipul de material textil dorit; daca aveti un termen limita de realizare a comenzii
COSTUME PENTRU MASURI EXCEPTIONALE
Un costum care sa vi se potriveasca trebuie sa fie creat in exclusivitate pentru dumneavoastra. Echipa noastra de croitori profesionisti realizeaza produse care corespund atat constitutiei cat si asteptarilor pe care le aveti.    mai mult 
TRIMITE MASURA
Am scurtat timpul de realizare a comenzii, de la momentul in care identificam masurile dumneavoastra pana cand realizam produsul propriu-zis.    mai mult